Monday, July 11, 2016

Saya kembali...

Agak bertahun lamanya blog ni bersarang tanpa diselenggara...Tiba2 terdetik rasa hati untuk mengemaskini sawang2 yang byk tu... Raya tahun ni mcm biasa segala biskut buat sendiri.Korang mcm mn?

Open house sana sini...ade ke yang berminat nk oder cheese tart or fruit tart...min oder 25pc...tart saya bersaiz besar 5.5...

Jom projek mlm ni..prepare godies untuk birthday ank nk sambut kat skolah khamis ni...

Monday, February 13, 2012

Tuesday, September 13, 2011

Gambar Raya 2011

anak ummi comelnya...

 ayah ngajar anknya simpan duit angpau dlm poket

 3 beranak...said ceeessss...

  Smile....

 Beraya ke rumah jiran

Simpan2..byk dh duit dpt ni...

Thursday, April 28, 2011

Cupcakes tempahan dr rakan sekerja Pn Yani utk ayahnya

Simple but nice
Ini lah design yg diminta oleh Pn Yani kerana katanya emaknya suka mkn krim byk...simple....

Apam polka dot lagi....

Untuk door gift...sedia terima tempahan
Lebih dekat lg..packing simple dan mudah untuk di masukkan ke dalam goodies beg
Tempahan dr seorg rakan....mempunyai filling yg pelbagai iaitu strawbery,kiwi dan blueberry
Masih berpeluh menandakan fresh dr periuk kukus....
Ermmmm...yummie....

Tuesday, March 8, 2011

New Product .... Apam Polkadot

Apam polkadot.. pelbagai filling.. ;-)
With filling
(strawberry,oren,kiwi,blueberry)
100pcs/RM28
50pcs/RM15
25pcs/RM10

without filling
100pcs/RM20
50pcs/RM12
25pcs/RM7

Size cup sama cam papercup utk london almond
Bagi size cup M atau no 9 harganya adalah seperti dibawah

with filling
50 pcs / RM28
25 pcs / RM 15

without filling
50 pcs/RM20
25 pcs/RM12

Apam ini sesuai dijadikan doorgift utk majlis perkahwinan, cukur jambul, kenduri, birthday, open house.. maupun sebagai hidangan minum petang..

Untuk tempahan melebihi 500pcs hendaklah dibuat seminggu dari tarikh penghantaran..

Warna(terhad 2 warna setiap tmphn) dan filling boleh request mengikut tema atau permintaan pelanggan

Penghantaran by hand sekitar lembah klang shj
caj akan dikenakan bergantung distance penghantaran rm5 - rm15
Penghantaran luar lembah klang menggunakan perkhidmatan poslaju
Caj penghantaran diantara RM10 - RM20 bergantung kpd berat parcel

RISIKO SELEPAS POS DITANGGUNG OLEH PIHAK PELANGGAN

Apam ini thn 3 hari dlm suhu bilik
dan 2 minggu jika disimpan dlm fridge (kukus semula utk mendptkan apam yg gebu)

Tempahan hendaklah dibuat 3 - 4 hari sblm penghantaran

Jika berminat sila PM or sms saya di 012-3082346


# UTK TEMPAHAN MELEBIHI 200 PCS.. PEMBAYARAN HENDAKLAH DIBUAT 2 HARI SEBLM PENGHANTARAN MELALUI M2U..


ini adalah contoh gmbrnya

Sgt comel...kanak2 berminat bila tgk nk mknnya....

Kenaikan Harga

Kepada semua pelanggan harga product akan naik tidak lama lg kerana semua bhn naik tanpa disuruh...nntkn kemunculan harga baru....